Samen met ondernemersverenigingen golfen en netwerken

Het golftoernooi bij de Golf en Countryclub Heiloo is een traditie van OHO en al jaren een zeer succesvolle dag. Een traditie die niet alleen in ere wordt gehouden. Nee, het draait om veel meer. Ondernemend Heiloo brengt tijdens het golftoernooi juist ook ondernemersverenigingen samen. Dit is hét moment om samen – in de buitenlucht – sportief te genieten van golfen en tegelijkertijd te netwerken. In een informele sfeer worden mooie plannen tussen ondernemers gesmeed.
Kortom, vrijdag 20 juli 2018 was het gofltoernooi the place to be voor de leden van Ondernemend Heiloo, de Limmer Ondernemers Vereniging, Ondernemersvereniging Castricum en Boekelermeer Alkmaar.

Prijsuitreiking
Op het zonnige terras van Brasserie in ’t Groen waren alle leden van de ondernemersverenigingen welkom voor de prijsuitreiking en om elkaar natuurlijk weer eens te spreken. Het moment om visitekaartjes met elkaar uit te wisselen.

De OHO voorzitter Henk Morsch greep weer naar de microfoon voor de bekendmaking van de winnaars.
Op de eerste plaats is geëindigd: team 24 Piet Beers en Kees Burger. Zij gingen naar huis met een dinerbon van Brasserie In ’t Groen.
De tweede plaats is voor team 4, Weren de Vries en Adri Hopman. Zij kunnen gaan genieten van een champagne ontbijt, aangeboden door Bakkerij Hoetjes.
Op de derde plaats: team 12 van Willem-Karel Hackenitz en Henk Schuijt.

Voorzitter Henk Morsch kon de enthousiaste ondernemers nog net tot stilte manen voor de uitslag van de putwedstrijd. De longest put is gewonnen door Bart Komen (met 69 cm) en Huub Tervoort (met 52 cm). Zij hebben een pakket wijn van Van Deelwijnen ontvangen.
Dit jaar is onze vereniging Ondernemend Heiloo er met de beker vandoor gegaan. Secretaris Agnes Obdam kan de prijs bokaal in ontvangst nemen.

De prijsuitreiking was via een livestream op Facebook OHO te zien.

Door: de communicatie commissie