De App voor Ondernemend Heiloo

Ongetwijfeld heeft u ons ergens het afgelopen half jaar horen vertellen over de handige App voor Ondernemend Heiloo. Een App waarbij u in één oogopslag ziet wanneer en waar wij activiteiten organiseren én alle leden van OHO terug te vinden zijn onder ‘contacten’.

Wilt u meer uitleg over de nieuwe app? Bekijk dan ons onderscheidende filmpje waarbij er binnen 2,5 minuut meer uitgelegd wordt over de App:

Gratis installeren:

Android: Google Play Store
iPhone & iPad: App Store

Loopt u met nog meer vragen over de app rond? Dan bent u vrij om bij Smit & Partners B.V. op Hoefsmid 17 binnen te lopen voor meer uitleg, op de dinsdagen in februari tussen 16:00 en 18:00 uur. Of op donderdagen in februari bij Dawesta B.V. op Kennemerstraatweg 464 B, ook tussen 16:00 en 18:00 uur.

Zoals gezegd, na een lange aanlooptijd en periode van uittesten, is de Ondernemend Heiloo App nu live. Wij hebben vanzelfsprekend nog een wensenlijst voor de komende maanden om meerdere functionaliteiten toe te voegen en schoonheidsfoutjes weg te poetsen. Heeft u positieve aanbevelingen of verbeteringen betreft onze app, dan lezen wij dat graag. De App is immers voor alle leden van Ondernemend Heiloo, dus maken we het ook graag mét onze leden.

Uw reactie of aanvulling kunt u mailen aan Thijs Smit van Smit en Partners B.V. – thijs@smitenpartners.nl.