Bestuur van Ondernemend Heiloo

Ondernemend Heiloo is dé ondernemersvereniging van Heiloo en is er voor alle ondernemers die hun bedrijf in Heiloo hebben gevestigd. Het bestuur zet zich voor hen in.

Het bestuur gaat het gesprek aan met de overheid en diverse organisaties, zet zich in voor keurmerken (waaronder het Keurmerk Veilig Ondernemen) en heeft natuurlijk ‘huishoudelijke’ taken als de financiën en de ledenadministratie. Daarnaast is het bestuur er ook voor de organisatie van bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, netwerkbijeenkomsten en alle andere gezellige evenementen. Wie doet wat binnen het bestuur?

Henk Morsch

Henk Morsch is eigenaar van een handelsonderneming. In 1998 is Henk in het bestuur gekozen, een jaar later heeft hij het voorzitterschap op zich genomen. In die tijd was Ondernemend Heiloo een vereniging die zijn leden uitsluitend op De Oude Werf had. Inmiddels is dit uitgebreid tot een netwerk vereniging en belangenbehartiging voor alle ondernemers van Heiloo.

Henk geeft leiding aan de diverse commissies en onderhoudt de contacten met het college van B en W, de winkelierorganisaties, de KvK, en de gemeente.

Rob van der Wal

Rob van der Wal is op De Oude Werf actief ondernemer bij CiRoPack bv, een produktiebedrijf en groothandel voor golfkartonen verpakkingen en POS-materiaal zoals displays, hangkaarten en (golf)karton Promotie materiaal. CiRoPack bv is ook groothandel in verpakkingsmaterialen die nodig zijn voor en gebruikt worden bij het professioneel verpakken van allerlei goederen.

Tijdens de ledenvergadering van 17 maart 2011 is Rob wederom gekozen tot bestuurslid. Een rol die Rob met veel enthousiasme uitvoert. Rob zet zich niet alleen in als bestuurslid. Hij is actief in het KVO team, het Boekelermeer overleg en diverse andere overleg organen die met name gemeentelijk georiënteerd zijn.

Thijs Smit

Thijs Smit is accountant en fiscalist bij zijn accountantskantoor Smit & Partners B.V.. Samen met zijn team van medewerkers staat Thijs de cliënten van Smit & Partners bij op financieel en fiscaal gebied.

Niet voor niets is Thijs tijdens de ledenvergadering van 17 maart 2011 voorgedragen en gekozen tot penningmeester. Een rol die Thijs met veel enthousiasme uitvoert. Daarnaast zet Thijs zich in voor diverse commissies en evenementen zoals bijvoorbeeld de Ondernemingsverkiezing en de website www.ondernemendheiloo.nl.

Marcel Keet

Marcel is een allround reclame maker; specialist op het gebied van marketing & communicatie en het organiseren van evenementen met zijn bedrijf Marcel Keet Beheer BV. Daarnaast is Marcel ook actief voor diverse culturele initiatieven binnen Heiloo.

Sinds maart 2014 is hij bestuurslid bij Ondernemend Heiloo. In die hoedanigheid zet hij zijn organisatie- en communicatiekwaliteiten in om Ondernemend Heiloo nog meer op de kaart te zetten. Want of het nu gaat om het bedenken van een strategie of de begeleiding en uitwerking van grote of kleine projecten; door zijn ervaring met allerlei vormen van communicatie, zijn enthousiasme en zijn netwerk zet Marcel iets in beweging.

Agnes Opdam

Agnes Opdam is eigenaar van Arrow Connection Travel, een bureau dat oplossingen biedt voor veel vraagstukken op het gebied van reizen en recreatie. Daarnaast organiseert zij in samenwerking met ABC events diverse bedrijfsuitjes en groepsreizen in binnen- en buitenland van A tot Z compleet verzorgd.

Tijdens de ledenvergadering van 15 maart 2012 is Agnes gekozen tot bestuurslid.  Voorheen was zij al actief betrokken bij Ondernemend Heiloo en notuleerde zij alle bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering. Agnes vervult de functie van secretaris bij onze vereniging.  In deze rol is zij o.a. verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven, notuleren van vergaderingen en alle correspondentie.